Промоция - Стенен кондензен двуконтурен газов котел Вайлант / Vaillant ecoTEC PLUS VUW 246 / 5-5 /

Политика за личните данни

"БЛАСТ ТИЙМ" ЕООД е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. Всички предоставени от Потребителите лични данни са защитени и "БЛАСТ ТИЙМ" ЕООД гарантира на своите Потребители/Клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица.Изключение правят случаите, когато информация се изисква от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват предоставените лични данни. Търговецът  е длъжен да предостави информацията по силата на закона.
 
"БЛАСТ ТИЙМ" ЕООД  защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, "БЛАСТ ТИЙМ" ЕООД  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
 
С приемането на Общите условия на Електронния магазин Потребителят се съгласява личните му данни да се обработват по електронен път.
Кондензен двуконтурен газов котел Vaillant ecoTEC PRO VUW 236/5-3 A

Vaillant ecoTEC PLUS VUW 246/5-5

-12%
Цена:2,900.00лв.
Каталожна цена:3,298.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:2,900.00лв.
Каталожна цена:3,298.00лв.
Отстъпка:398.00лв. (12.07%)

Марки

Върни До Горе